Undercover Game

Te boeken vanaf 10 personen prijs pp €15,00

Ontketen je innerlijke spion en ontdek het mysterie van Cocody in Geldrop met onze exclusieve Undercover GPS Game

Stap in de wereld van geheimen en intriges terwijl je te voet de betoverende omgeving rondom de drie vijvers van Cocody verkent. Voeg een extra dosis spanning toe aan je wandeling met onze boeiende Undercover GPS Game, waarbij elke stap je dichter bij de waarheid brengt.

Intrigerende Missies: Ontvang geheime opdrachten via je smartphone en ga op zoek naar aanwijzingen die je leiden naar de oplossing van het mysterie. Los raadsels op, volg sporen en onthul de waarheid terwijl je geniet van de serene schoonheid van Cocody.

Betoverende Locaties: Verken de omgeving van Cocody terwijl je de mysterieuze paden volgt. Ontdek verborgen hoekjes, de vijvers en natuurlijke wonderen terwijl je op zoek gaat naar cruciale aanwijzingen.

Teamwerk en Samenwerking: Werk samen met vrienden, familie of collega's om het mysterie op te lossen. Deel je bevindingen, brainstorm over mogelijke scenario's en werk als een team om de puzzelstukjes op hun plaats te laten vallen. Een avontuur dat de banden versterkt en herinneringen creëert.

Of je nu een teambuildingevent organiseert, een gezellige dag met vrienden plant of gewoon een unieke wandelervaring wilt beleven, onze Undercover GPS Game in Cocody biedt voor elk wat wils. Download de app, zet je beste voet voor en maak je klaar voor een spannend avontuur vol mysterie!

Beschikbaar voor zowel Android als iOS. Durf jij het undercover avontuur aan? #UndercoverGPSGame #CocodyMysteryAdventure

 

Whiskey Murder Mystery Game

Te boeken vanaf 10 personen prijs pp €15,00

Betreed de intrigerende wereld van het Whiskey Murder Mystery bij Cocody in Geldrop en ontrafel het mysterie te voet rond de drie vijvers! 

Laat je innerlijke detective los terwijl je de serene schoonheid van Cocody in Geldrop verkent met onze unieke Whiskey Murder Mystery-game. Elke stap brengt je dichter bij de waarheid achter dit mysterieuze misdaadverhaal.

Mysterieuze Missies: Ontvang geheime aanwijzingen via je smartphone en onderzoek het sinistere complot achter de Whiskey Murder. Analyseer bewijsmateriaal, ondervraag verdachten en onthul het verborgen verhaal terwijl je geniet van de rustgevende omgeving van de drie vijvers.

De omgeving: Verlies jezelf in de natuurlijke pracht van Cocody terwijl je de kronkelende paden volgt en de betoverende vijvers verkent. Ontdek verborgen locaties en adembenemende uitzichten terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen die het mysterie ontrafelen.

Teamwerk en Samenwerking: Bundel je krachten met vrienden, familie of collega's om de Whiskey Murder Mystery op te lossen. Werk samen, deel je bevindingen en brainstorm over mogelijke verdachten om de waarheid aan het licht te brengen. Een avontuur dat de banden versterkt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Of je nu op zoek bent naar een unieke teambuildingervaring, een gezellige dag met vrienden plant of gewoon een spannend avontuur wilt beleven, onze Whiskey Murder Mystery bij Cocody biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Download de app, trek je wandelschoenen aan en ga op pad voor een mysterieus avontuur!

Beschikbaar voor zowel Android als iOS. Durf jij het mysterie te ontrafelen? #WhiskeyMurderMystery #CocodyDetectiveAdventure

 

Gps App 2
Gps App 7
Gps App 1