Een geweldig bedrijfsuitje voor u en uw collega’s

  • Een bedrijfsfeest organiseren
    • Themafeesten
    • Workshops
    • Quizzen
  • Stel samen met ons uw bedrijfsuitje samen

Een bedrijfsfeest organiseren

Wij begrijpen heel goed dat het lastig is een bedrijfsfeest te organiseren. U kent natuurlijk niet al uw  collega’s even goed en het is daarom lastig om rekening te houden met ieders wensen. Daarom zijn wij er. Bij Cocody kunt u zorgeloos genieten van een geweldige avond, waar uw  collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Ontspan, geniet en verras uw collega’s met één van onze geweldige arrangementen. 

Themafeesten

Bij Cocody kunt u terecht voor allerlei leuke themafeesten. Ga terug naar de 70’s en 80’s met een ouderwetse discoparty of waan jezelf in de Carribean met onze Carribean Night. Of heeft u een Rock ’n Roll, Maffia of Hollands thema in gedachte? Bij Cocody kan het allemaal. Geniet van een heerlijke avond in stijl met een leuk themafeest!

Bedrijfsuitje Eindhoven
Bedrijfsuitje Organiseren

Workshops

Leer uw collega’s op een andere manier kennen tijdens één van onze workshops. Zo kunt u bijvoorbeeld leren salsa dansen, illusioneren als een goochelaar of cocktails shaken. Kortom, een bedrijfsuitje vol lachen en plezier.

Workshop Cocktails Maken
Personeelfeest Organiseren

Quizzen

Wie van uw collega’s weet er veel over muziek, showbizz of sport? Bent u benieuwd wat voor kennis uw collega’s in huis hebben. Met een leuke en gevarieerde quiz komt u erachter wie de echte quizmasters van uw bedrijf zijn. Een quiz tijdens uw personeelsfeest doet het namelijk altijd goed. Wij hebben een aantal leuke quizzen waarmee uw bedrijfsuitje een geslaagde avond wordt!

Stel samen met ons uw bedrijfsuitje samen

Heeft u andere wensen of vragen? Bij Cocody is (bijna) alles mogelijk dus we horen graag wat uw wensen zijn. Samen met u willen we er voor zorgen dat uw bedrijfsuitje onvergetelijk wordt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een keer gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.