Prijs: € 69,00 pp
Tijdsduur: 4 uur

Dit is wat je noemt een te gek, hip, trendy feestje!!!

U wordt ontvangen door miss tabloid in de Cocolounge.
Gewapend met een fotolijst en fototoestel ontvangt deze fotografe u en uw gasten. Ze is op zoek naar modellen voor haar nog op te zetten bureau. U moet natuurlijk wel even de proefopname doorstaan en dat is niet makkelijk….! (De foto’s ontvangt u digitaal).

Na de fotosessie wordt u een heerlijk glaasje prosecco geserveerd.
Op de tafels staan luxe zoutjes en nootjes.

De zaal is een ware eyecatcher. U waant zich in een trendy jetset club. Deze trendy loungezaal heeft een grote dansvloer, is ingericht met smaakvolle loungebanken en zitjes en heeft de uitstraling van een nightclub waar u zomaar “the rich & famous” tegen het lijf zou kunnen lopen.

Het barpersoneel voorziet u en uw gasten de gehele avond onbeperkt van alle gangbare drankjes (koffie/thee, bier, fris, wijn).
Gedurende de gehele avond worden er luxe fingerfood & amuses geserveerd met als afsluiter een ronde mini pizzas, mini kaasbroodjes en mini saucijzenbroodjes.
Tijdens de avond zal er een speciale act worden uitgevoerd. Deze act zal u en uw gasten versteld doen staan (de act duurt +/- 20minuten).
Onze DJ weet door zijn ruime ervaring hoe je bij feestgangers het echte feestgevoel naar boven haalt. Om iedereen een swingende avond te bieden wordt er bij ontvangst lounge muziek gedraaid, de rest van de avond wordt er een mix van club, feest en dans muziek gedraaid.

Dresscode: trendy like the ‘rich and famous’

Minimum aantal deelnemers: 60

Eventuele Uitbreidingen

  • IJsdessert: € 5,25 pp
  • Uitgebreid dessertbuffet: € 8,95 pp
  • Extra ronde hapjes vanaf: € 1,20 pp
  • Buffet Cocody ipv hapjes: € 17,00 pp
  • BBQ American Style ipv hapjes: € 18,00 pp

 

Crazy Lounge Party

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Neem contact op