Trouwen aan het water

Trouwen aan het water is echt mogelijk bij Cocody. Uw bruiloft moet de dag van uw leven worden. Een dag die in het teken staat van liefde en verbondenheid die u nooit meer wilt vergeten voor de rest van uw leven. U heeft vooraf al veel voorbereidingen getroffen en wilt op de dag zelf zorgeloos genieten. En daar zorgen wij voor! Wat bieden wij u?

  • Trouwen met uitzicht op het water
  • Receptie en trouwfeest

Cocody heeft een officiële trouwlocatie gelegen in Geldrop waar uw huwelijk voltrokken kan worden. Maar dat is nog niet alles. Naast onze schitterende trouwlocatie aan het water hebben wij ook nog prachtige feestzalen voor de recepties en het knalfeest. Onze feestzalen kunnen, in afstemming met ons, volledig naar uw wensen worden ingericht. Samen met u maken wij er een onvergetelijke dag van. Cocody is een populaire feestlocatie in regio Eindhoven en heeft al vele bezoekers al een topavond bezorgd. Trouwen aan het water maakt van uw huwelijk een sprookjeshuwelijk! Wilt u meer informatie over trouwen aan het water?

Unieke trouwlocatie

Het is een prachtplaatje. Elkaar het ja-woord geven met uitzicht op het water. Bij ons kan het. Geniet van deze unieke trouwlocatie met familie en vrienden. U kunt ervoor kiezen om bij ons uw huwelijksceremonie te volbrengen aangezien wij een officiële trouwlocatie hebben. Ook bent u voor een gezellige receptie en/of spetterend feest bij Cocody aan het juiste adres. Bekijk de onderstaande video en laat u verrassen door onze unieke trouwlocatie!

File

Trouwfeest locatie

Of u er voor kiest om bij ons te trouwen of de dienst ergens anders te verrichten, Cocody heeft prachtige trouwfeest locaties voor een gezellige receptie en/of geweldig feest. Onze feestzalen zijn ingericht op basis van bepaalde thema’s maar we kunnen deze in overleg aanpassen aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u niets te kort komt en volop kunt genieten van deze prachtige dag.

Stel samen met ons uw wensenpakket samen. Zoals eerder vermeld, bij ons kunt u terecht voor een bruiloft van A tot Z op een toplocatie. Verder horen wij graag wat uw specifieke wensen zijn en hoe u deze onvergetelijke dag voor ogen ziet. Kom vrijblijvend een keer langs om onze prachtige trouwfeest locatie te bekijken. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.