U wilt een zaal huren in regio Eindhoven voor een geweldig feest? Bij ons bent u aan het juiste adres om een zaal te huren voor een geweldige dag. Cocody wil u volledig ontzorgen wanneer u een feestje geeft. Wij zijn gelegen rondom Eindhoven (Geldrop) en bieden voor elk type feest/evenement dé perfecte feestlocatie.

  • Bruiloft
  • Vrijgezellenfeest
  • Bedrijfsuitje
  • Kinderfeestje
  • Overige evenementen

De perfecte bruiloft aan het water

U zoekt naar de perfectie locatie om te trouwen. Hoe romantisch is het om te trouwen met een prachtig uitzicht op het water? Cocody heeft een officiële trouwlocatie waar uw huwelijksceremonie voltrokken wordt. Ook voor de daaropvolgende receptie en het grote feest hebben wij sfeervol ingerichte feestzalen voor u. Bij ons kunt een zaal huren die is afgestemd op uw thema. Geniet volledig van uw bruiloft en laat de organisatie vertrouwd aan ons over. Wij maken er voor u een onvergetelijke dag van. 

Trouwlocatie Eindhoven
Toplocatiebruiloft 3

Vrijgezellenfeest organiseren

Ga jij een vrijgezellenfeest organiseren? Cocody organiseert verschillende vrijgezellenfeesten voor hem en haar. Stap op een bierfiets, waan jezelf als een echte illusionist of leer paaldansen. Bij ons kan het allemaal! Heeft u nog andere wensen? Laat het ons weten! Samen maken we er een dag van die hij/zij gedurende het hele huwelijks zal blijven herinneren! Een spetterend vrijgezellenfeest organiseren was nog nooit zo makkelijk!

Feestruimte huren voor bedrijfsuitje

Wilt u een feestruimte huren voor een bedrijfsuitje? Daar helpen wij u graag hiermee. Wij stellen samen met u het perfecte bedrijfsuitje samen. Cocody biedt onder andere workshops, themafeesten en leuke quizzen aan. Leer je collega’s op een andere manier kennen tijdens één van deze leuke arrangementen. Voor uw bedrijfsuitje bieden wij schitterende zalen en feestruimtes!

Zaal Huren Bedrijfsfeest
Feestzaal Eindhoven

Top kinderfeestjes voor binnen en buiten

Voor een leuk kinderfeestje hebben wij een speciale speelkelder en speeltuin. De speelruimte binnen is voorzien van onder andere leuke toestellen, een springkussen, bioscoop en tafelvoetbal. De speeltuin bestaat uit een groot klimparcours, trampoline, schommels en glijbaan. Dit is de ideale plek waar uw kinderen zorgeloos kunnen spelen en waar u ze overzichtelijk in de gaten kunt houden. Een top kinderfeestje vier je natuurlijk bij Cocody!

Overige evenementen

Naast de bovengenoemde feesten zijn onze zalen ook te huren voor andere evenementen. U kunt denken aan babyshowershigh teavergaderingen of een koffietafel. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Heeft u andere wensen en/of ideeën? Wij bespreken deze graag met u om ze te vervullen. Heeft u overige vragen of wilt een vrijblijvend een bezichtiging komen doen? Neem gerust contact met ons op.